Gymnastiek

Gymnastiek kleutergroepen
De kleuters gymmen op woensdag- en vrijdagmorgen. We raden aan om in een stoffen gymzak de volgende kleding mee te geven: een T-shirt, korte broek en gymschoenen. Zogenaamde bootschoenen of gymschoenen met klittenband hebben de voorkeur boven veterschoenen. Deze schoenen kunnen ook worden gedragen in school bij slecht weer als de kinderen laarzen aanhebben. De gymtas bewaren we in de groep.

Gymnastiek groepen 3 t/m 8

Gymnastiekkleding is verplicht voor de groepen 3 t/m 8. Het tenue bestaat uit:

Rood shirt, gymbroek en gymschoenen.

Alles dient gemerkt te zijn en in een tas opgeborgen te worden. De gymschoenen mogen niet voor buitensporten gebruikt worden. We vinden het hygiënisch om de gym leren elke week mee te geven, zodat jullie ze kunnen wassen.

We organiseren in ieder geval één keer in het jaar een sportdag, waar deze foto een mooi beeld van geeft